Missing image

Nikon D300S anmeldelse

De Nikon D300 imponerede, og gjorde et stort indtryk på alle da den kom på gadet. Det blev hurtigt kendt som det bedste semi-professionelle digitale spejlrefleks kamera på markedet. Nu næsten to år senere, er den stadig i stand til at holde stort set samme pris som ved lanceringen.

Der er mange tilføjelser på den nye D300S, og selv om mange af de tilføjelser er der stadig ikke sket de helt store fremskidt. En helt ny funktion er dog optagelse af kontrast-detektions autofokus. Det er ikke den hurtigste til at fokusere, selv om du også skal gøre brug af ekstern mikrofon stikket.

D300s har nu både en CF og SD slot bag i, så du har flere hukommelsesfunktioner end tidligere. Som du ville forvente på dette niveau, Mange af ændringerne gør, at D300s nu endnu mere ligner D700, herunder Nikons nye multi controller med separat central knap.

Hastigheden har generelt fået lidt af et løft, og kameraet nu i stand til at skyde på 7fps på det almindelige batteri, og 8fps med MB-D10 batteri grebet. Indstillingerne rettes let på skærmen, og de fleste indstillinger kan ændres hurtigt.

> Nikon D300s

Skriv en kommentar