GoPro Hero 4

En sand legende indenfor actionkameraer – GoPro, kameraet som bruges af de største stjerner og er helt i top på salgslisterne verden over. Alle øjne er for tiden rettet mod kameraproducenten, og det store spørgsmål alle stiller: hvornår kommer GoPro Hero 4. Efter GoPro Hero 3 er der for nyligt blevet lanceret en GoPro Hero 3+, som ikke bød på de helt store forandringer. Men det kan også være svært at ændre på noget perfekt.


Få besked når GoPro Hero 4 udkommer

Tilmeld dig og få uforpligtende besked når GoPro Hero 4 udkommer
– så bliver du først med den gode nyhed i Danmark:


Nettet er fyldt med rygter om hvornår det nye GoPro kamera kommer på gaden, og i bund og grund er den GoPro selv eneste kilde man kan stole på, og de har naturligvis intet meldt ud endnu. En kilde fortæller at det forventes at kameraet kommer allerede til oktober i år, hvor andre er ude og nævne starten af 2015. En ting er sikkert: der kommer en forbedring, men ingen ved hvornår eller hvad den præcis kommer til at kunne.

Det forventes helt sikkert af billedkvaliteten bliver bedre i GoPro Hero 4 , og mon ikke der bliver skelet til 4K-opløsningen, som efterhånden er standard på alle topmodeller fra fjernsynsproducenterne. Desuden tyder meget på at GoPro vælger et forbedre linsen, så den fungerer bedre i mørke, hvilket den i dag kunne gøre meget bedre. Opløsningen på kameradelen vil jeg også skrive under på bliver sat op, så den til en vis grad også tager konkurrencen og med de bedste kompakt- og spejlreflekskameraer, for ikke at tale om den hurtige udviklingen indenfor mobilkameraer. Hastigheden bliver der også kigget på, og med en ny processor tror jeg den bliver hurtigere at betjene. Derudover kan det tænkes at kameraet bliver endnu mere kompakt, samt nye muligheder for tilslutning af tilbehør, som giver endnu flere anvendelsesmuligheder for det lille kamera.

Men med et brand som GoPro, som har formået at stadfæste sig som det ypperste, er de nødt til at komme med overraskelser. Der bliver ikke blot tale om forbedringer af kvaliteten, men også helt nye funktioner og ting man ikke troede var muligt. Der kommer stadig flere konkurrenter, som har fuldt fart på høj kvalitet til en lav pris. Derfor skal GoPro Hero 4 byde på noget udover det sædvanlige – at de sponsorerer actionstjerner er ikke nok på sigt.

VN:F [1.9.22_1171]
Vores brugere mener:
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
GoPro Hero 4: 5.0 ud af 5 baseret på 1 vurdering

Skriv en kommentar