Undervandskamera

Det er virkelig imponerende at tage billeder under vandet, og er en stor oplevelse – så længe du benytter et kamera som er vandtæt. Der er lavet mange specielle kameraer til undervandsfotografering, og det er muligt at få fingrene i glimrende kvalitet til meget gode priser. Hvad end det er til en dykkerferie i udlandet, underholdning i poolen eller blot fotografering under en vandkrig, er der lavet mange typer undervandskameraer.

Et alternativ til et specifikt undervandskamera, er at købe et vandtæt hus til sit eksisterende kamera. Dette er ofte en billigere løsning, og stort set alle større kameraproducenter har det i deres sortiment i dag.

VN:F [1.9.22_1171]
Vores brugere mener:
Rating: 4.3/5 (4 votes cast)
Undervandskamera: 4.3 ud af 5 baseret på 4 vurderinger

2 kommentarer

  1. Erik Ebbesen at |

    Dejligt at I kan komme i dybden med dette spændende emne på så lidt plads. Måske kunne noget af den imponerende gennemgang godt gå lidt mere i dybden, jeg savner f.eks. detaljer i afsnittet “Hvad end det er til en dykkerferie i udlandet, underholdning i poolen eller blot fotografering under en vandkrig, er der lavet mange typer undervandskameraer.” Så trods alt kun 4 stjerner herfra.
    Fortsæt endelig det gode arbejde,
    mvh. Erik.

    Reply

Skriv en kommentar