Canon EOS 60D

Canon EOS 60D er et spejlrefleks kamera i middelklassen, med en 18 megapixel sensor, hull-hd optagelse og mange andre gode funktioner.

Canon EOS 60D test og anmeldelse

Canon EOS 60D er en opfølgning til 50D, og har meget til fælles med den lidt større EOS 7D (blandt andet har de den gode opløsning til fælles). Desuden tillader EOS 60D redigering af både raw-billeder samt film direkte på kameraet, hvilket er praktisk i nogle situationer, selvom jeg fortrækker at sidde bag skærmen.

Batteritiden er en af de store opgraderinger på denne nye model, og er faktisk bedre en dens storebror EOS 7D (som koster mere). Fotograferer du med live view, kan du forvente cirka 320 billeder per opladning, og 1100 billeder uden live view. Dette er rigtig meget i denne klasse. Husk at du også kan tilføje et ekstra batteri i bunden, hvilket kan fordoble dens batteritid og samtidig give et bedre og mere robust greb.

Med til Canon EOS D60 kommer der en stor manuel, og selvom rigtig mænd ikke bruger dette, vil det være en fordel at sætte sig ind i det. Det er et meget kompliceret kamera, og selvom guiden virker overskuelig giver den gode svar på alle dine spørgsmål.

Kameraet kommer også med softwaren Digital Photo Professional, som er Canons eget RAW redigeringsprogram. Via batch prorgrammet kan du blandt andet let ændre størrelsen og navnet på mange billeder, og derudover indeholdet de alle de basale funktioner omkring redigering (eksponering, hvidebalance, mætning osv.).

Alt i alt har Canon EOS 60D en god anbefaling her fra, og sammenlignet med andre fra klassen halter den bestemt ikke bagefter.

VN:F [1.9.22_1171]
Vores brugere mener:
Rating: 3.3/5 (29 votes cast)
Canon EOS 60D: 3.3 ud af 5 baseret på 29 vurderinger

Skriv en kommentar