GoPro – umulig at overse til X Games

Måske har du på det seneste fulgt med i X Games, som for første gang er blevet sendt live på dansk TV. Kort fortalt er X Games en begivenhed arrangeret af den amerikanske TV-station ESPN, som fokuserer på de absolut mest ekstreme sportsgrene i verden. Det bliver afholdt to gange årligt i henholdsvis Aspen og Los Angeles.

Arrangementet i Aspen er vinterudgaven, hvor der dystes på snowboard, ski og snescootere, og i Los Angeles dystes der på blandt andet crossere, skateboard og BMX om sommeren.

Igen i år var det GoPro som var stærk repræsenteret. Både i form af store sponsorater og reklamer, men også på hovedet af verdens absolut førende indenfor ekstremsport. Alt lige fra den store legende Shaun White (forsvarende mester med 15 guldmedaljer fra X Games), til de helt unge talenter med stort potentiale, har haft fornøjelsen af at køre rundt med et kamera fra GoPro på hjelmen.

xgames

Kameraet der i år blev kørt med var GoPro Hero 3 Black Edition, som er flagskibet fra GoPro og det bedste hjelmkamera på markedet. Prisen er overkommelig for de fleste, og inspirationen fra de store stjerner har helt sikkert betydet meget for den store salgssucces. Det er bestemt ikke uden grund at der hvert år betales mange millioner kroner for de mange sponsorater.

Langt de fleste begivenheder fra årets X Games er tilgængelig på Youtube, hvor der kan opleves nogle vanvittige bedrifter og ekstreme styrt. Set fra det mere fototekniske perspektiv, er der utrolig mange flotte optagelser at nyde. Herunder ses et sammenklip fra et af de tidligere år.

15 højdepunkter optaget med GoPro

>> Oplev det populære GoPro-kamera

Skriv en kommentar