Om siden

Kamera Guide er startet på grund af min passion for at tage billeder. Lige fra jeg som lille fik råd til det første kamera, har det tiltalt mig rigtig meget at forevige øjeblikke på et billeder og ikke mindst prøve forskellige metoder til dette. Der findes mange typer kameraer, og for alle “almindelige mennesker” er det helt sikkert en jungle at finde rundt i de tekniske begreber som megapixels, ISO, linse og meget andet – derfor gør alle indlæg overskuelig, og har du spørgsmål er du velkommen til at skrive en kommentar.

De eneste år har jeg samarbejdet med nogle fotoforretning, hvilket faktisk giver mig mulighed for at arbejde mere med min store hobby. Samarbejdet gør at jeg kan prøve de nyeste modeller, se unikke features og eksperimentere med alt det som jeg ikke kunne før.

Her på siden vil jeg komme omkring mange typer kameraer, og vil prøve at give skarpe anmeldelser af alle modeller og komme ind på de vigtigste punkter, inden du beslutter dig for at købe.

God læselyst – vælg en kategori herover eller gå til forsiden, hvor du finder de seneste artikler. Du er altid velkommen til at give en kommentar med på vejen eller dele mine artikler.

/ Thomas

VN:F [1.9.22_1171]
Vores brugere mener:
Rating: 4.3/5 (3 votes cast)
Om siden: 4.3 ud af 5 baseret på 3 vurderinger