Missing image

Panasonic DMC-TS2 anmeldelse

Panasonic Lumix TS2 har den samme størrelse billedsensor som TS1, men med yderligere to megapixel, er vi nu oppe på hele 14,1 effektive megapixel. Ved at tilføje den 2 millioner flere pixels på samme størrelse sensor, vil pixeltæthed være et område.

I de fleste tilfælde betyder højere pixeltæthed mere støj og artefakter, såvel som negative effekter til dynamikområde, hvilket Panasonic dog kommer fint omkring. Andre bemærkelsesværdige træk ved TS2 omfatte en 28mm ækvivalent vidvinkel, og en telelinse med en brændvidde på 128mm. Den kan derfor få relativt fjerne og brede billeder med sine 4.6x optisk zoom. TS2 har også den hurtige Sonic Speed AF, hvilket giver os 0,24 sekunder for vidvinkel-skud og 0,28 sekunder teleobjektiv billeder. Panasonic kan også prale af lukkertiden, som er på blot 0,005 sekunder – hvilket må siges at være imponerende.

TS2 er stødsikkert op til 6,6 meter, hvilket betyder at du trygt kan slippe det fra denne højde, hvorefter det vil forblive i ét stykke. Et virkelig robust kamera, som nok skal fange mange menneskers interesse. Det er også vandtæt ned til 10 meter, frostsikret til omkring minus 10 grader, og naturligvis også støvtæt.

> Læs mere på Panasonic

Skriv en kommentar