Canon EOS 600D

Nu er der igen sket noget nyt fra Canon, og med lanceringen af Canon EOS 600D har de igen skabt et billigt spejlreflekskamera fyldt med muligheder. Her er tale om efterfølgeren til 550D, som dog stadig indgår i sortimentet. Ser man kameraet i forhold til den tidligere model, er der nu kommet flere muligheder. Dette indebærer blandt andet let indstilling af eksponering, og forudindstillede auto-funktioner for optimale fotografering. Nogle af funtionerne er meget nyttere, hvor andre primært er til leg, for eksempel den velkendte fiskeøje-effekt. Blandt fotografer laves der meget sjov med de mange automatiske indstillinger, da Canon på det seneste har lagt mere vægt på dette, i modsætning til en model som Nikon der holder mere fast i traditionerne. Personligt har jeg intet i mod dette, og da 600D er henvendt til bred målgruppe synes jeg funktionerne giver god mening.

 

Samme gode kvalitet

Da der er tale om et af de billigere kameraer, har Canon valgt ikke at ligge den store energi i nytænkning og anderledes fortolkning af tidligere funktioner, hvilket måske egentligt er klogt. Der er en billedkvalitet på 18 megapixels – som vi kender det fra tidligere modeller – så derfor er der her ingen store overraskelser. Selvom det ikke overrasker, er der tale om en utrolig god kvalitet som ikke skuffer.

Specielt til prisen vil du opleve et kamra med god kvalitet, let tilgængelige funktioner og med mange udvidelsesmuligheder. For tiden det mest populære spejlreflekskamera, på grund af den gode kvalitet.

Canon EOS 600D – vigtigste tekniske data:

  • 18 effektive megapixels
  • Mulighed for HD-film (1080p)
  • 3″ bevægelig LCD-skærm
  • Linse: EF/EF-S
  • Mulighed for fjernbetjening
  • ISO: AUTO (100-6400)
  • Lagringstyper: SD-, SDXC eller SDHC-kort

Test af videokvaliteten (op 1080p):

Min mening om Canon EOS 600D

Jeg har gennem tiden testet mange forskellige spejlrefleks, og 600D fra Canon må siges at være en af de klare favoritter, når der er tale om et godt kamera til  både begyndere og mere øvede fotografer. En enestestående billedkvalitet og den velkendte brugervenlig fra Canon.

Der er mange faktorer som spiller en rolle når jeg vurderer et kamera, og her spiller prisen også ind. Man finder EOS 600D på tilbud flere steder til under 5000 kroner, hvilket må siges at være et fornuftig købt. Den er ikke voldsom stor at have med, og med den lette brugerflade og tydelige LCD-skærm, kan den bruges af alle i familien. Et alternativ er Nikon D3100, men grundet den minimale prisforskel, får du langt mere for pengene ved at vælge modellen fra Canon.

Værd at overveje udover selve kameraet, er den nye 18-55 mm linse, som gør at du får det optimale ud af de mange pixels. Linsen spiller en stor rolle når vi ser på opløsningen og kvaliteten af fotografiet, men 18-55 mm er heldigvis inkluderet i rigtig mange pakketilbud i dag.

> > Bedste tilbud på Canon EOS 600D

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vores brugere mener:
Rating: 3.3/5 (59 votes cast)
Canon EOS 600D: 3.3 ud af 5 baseret på 59 vurderinger

Skriv en kommentar