Missing image

Nikon D300S

Så er efterfølgerende af det bedste semi-professionelle spejlrefleks kamera på banen. Et at de helt store kameraer, som har fået rigtig mange til at gå mere op i foto – og efter omkring 2 år på markedet har D300 stadig holdt samme pris.

D300s er dog ikke nær et så stort skridt fremad, selvom det kan være svært at kritisere dette kamera. Nikon har bestemt fundet det svært at vide hvad man skal forbedre, da der ikke var meget at sætte fingre på. Men der er forbedringer, og dem, der vil blive hilst velkommen af visse dele af det fotografiske samfund. Evnen til at optage film, er en af de nye features, som må siges at være en fordel både med hensyn til kreative muligheder og det kommercielle potentiale. Tilføjelsen af plads til endnu et kort er med til at øge fleksibiliteten i kameraet.

D300s er ikke et enestående produkt, og har du i forvejen D300 kan det ikke betale sig at opgradere, medmindre du har brug for muligheden for at optage vide. Men det må ikke fjerne fokus fra at det er et absolut fremragende produkt – en forsigtigt af et fremragende produkt.

Skriv en kommentar