Missing image

Canon Powershot S90

Så kom der en ny Powershot på banen, som helt sikkert revolutionerer måden vi ser på kompakte kameraer på, som er lette at have med i lommen. En høj kvalitet og nogle ny spændende funktioner – lad mig præsentere: Canon Powershot S90.

Canon lancerede tilbage i August 2005 den sidste i rækken af sine S-serie kompakte kameraer: S80. Og selvom du kan se spor af S60/S70/S80 når du kigger på den nye Canon Powerhot S90, er den meget anderledes. Udover de tekniske funktioner er S90 mindre, slankere – og på mange måder mere sofistikeret at se på i selve designet.

Canon har igen naturligvis valgt en mindre opløsning, som er konstrueret med høj følsomhed, frem for blot højere megapixel tælle i tankerne, for at gøre mest muligt ud af lyset i linsen. Et godt kamera med en fremragende billedkvalitet, som blandt andet er god til at tilpasse sig både lys og mærke, samt at få de korrekte kontrastforhold frem.

Desværre er video-kvaliteten begrænset, og i forhold til konkurrenterne er der meget at lære på dette område. Hvis du skal auto-fokusere i almindeligt dagslys eller svagt lys, kunne den være meget hurtigere til at fokusere, hvilket dog blot er en lille ting set ud fra den generelle performance. Jeg anbefaler derfor helt klart dette kamera til de amtørfotografer som ønsker en god kvalitet i lommen.

Canon S90 funktioner

  • 10 megapixels
  • Billed stabilisatur (automatisk)
  • Direkte HD-udgang
  • Flot 3 tommer lcd-skærm
  • Mulig indstilling til svagt lys
  • Scene detection som tilpasser billedet

Skriv en kommentar