Missing image

Canon PowerShot A3100 IS

Jeg har beundret Canons A-serie i længe, og nu kigger jeg så nærmere på den seneste i rækken: PowerShot A3100 IS, som bestemt ikke skuffer overordnet set.

A20 blev sendt på markedet for omkring 10 år siden, og siden da har Canon nydt meget godt af den gode omtale og helt sikkert også tilbagevendende kunder. Billedkvaliteten er meget bedre end på andre kompakte kameraer, og i forhold til prisen får man mulighed for at tage gode billeder til en overkommelig pris.

Canon PowerShot A3100 IS designet ligner de andre modeller fra a-serien, og her er der ikke sket det helt banebrydende, trods kotymen i branchen for at ændre designs i tiden. Dog er den stadig meget kompakt og stilfuld at se på, og er også blevet en smule mindre hvilket blot er en fordel i dette tilfælde.

Kameraet kører på almindelige AA batterier, hvilket gør at at batterierne altid vil være lette tilgængelige, og at man ikke er tvunget af standard batterier og egne oplader, hvilket er praktisk i mange sammenhænge. Hvor mange har ikke været hjemmefra og manglet strøm?

Brugergrænseflade er som på andre Canon-modeller logisk og ukompliceret, alle knapper er rimeligt store, tydeligt mærkede og fornuftigt placeret i forhold til funktionerne.

Canon PowerShot A3100 IS er målrettet hobbyfotografer, som tidligere har ejet en af de første a-serie modeller, og nu er blevet glad for produktet men ønsker nyere teknologi. Den klarer det godt, men ønsker du at spare lidt penge uden at give afkald på vigtige funktioner, bør du også se nærmere på A3000 IS inden du

der har købt tidligere serie “A” modeller. Faktor i det nye Lithium-ion batteriet og A3100 er faktisk tættere på Canons Digital Elph modeller end tidligere serie “A” enheder. Den A3100 IS er næsten identisk med sin lillebror, den A3000 IS, så lejlighedskøb asylansøgere kan spare omkring $ 20 ved at vælge den A3000 IS inden du beslutter dig.

Skriv en kommentar