Missing image

Canon EOS 500D anmeldelse

Ser man på de vigtigste spejlreflekskamera producenter, har Canon haft den største markedsandel flere år i træk, hvilket der måske er en god grund til. I denne anmeldelse ser jeg nærmere på Canon EOS 500D.

Deres konkurrent Nikon har aldrig været alt for langt bag ved, da de også for nyligt har tilføjet nogle meget stærke nye modeller.

Canon EOS 500D er en meget vellykket model for Canon, og denne model tegner sig også for en stor del af det samlede salg. Overvejer du at købe et EOS 500D, vil også se på Nikon D5000 og måske Olympus E-620. 500D har dog flere funktioner og en kraftigere sensor end sine nærmeste konkurrenter, og prisen er slet ikke så forskellig ved en sammenligning. Derfor synes jeg at Canon EOS 500D kunne derfor ligne noget af et røverkøb, og er bestemt en god investering hvis du vil til at tage gode billeder.

Denne model er som sagt spækket med nye funktioner, og man kan sagtens fornemme at Canon er meget glade for sin førende rolle. Blandt andet byder den på 1080p HD video optagelse, DIGIC 4 processor og samme hurtige og kraftfulde 15,1-megapixel CMOS sensor (denne er også på EOS 50D).

Skriv en kommentar